Samarbetspartners


LogosEMZ2Service_2016_webb

Emz2 Service AB är ett allserviceföretag med inriktning mot portar och dockningar. Vi jobbar även med garageportar direkt mot privatpersoner.Vår servicetekniker Martin har mer än 10 års erfarenhet av reparationer, installationer och service av portar och dockningar! (vädertätning och bryggor). Vi har en gedigen erfarenhet av hydrauliska applikationer och elektronik.

EMZ2_Logos_orginal_2017wEBB

EMZ2 är det lilla företaget som tänker ”OUTSIDE THE BOX” . Vårt mål är att hitta den perfekta lösningen för Er och Ert företag.

????????

Friska Arbetsplatser AB arbetar med arbetsmiljö på ett brett sätt, men huvudfokusligger på systematiskt arbetsmiljöarbete, psykosocial arbetsmiljö och ergonomi. Sara Lindberg, arbetsmiljökonsult och kurseldare/föreläsare på Friska Arbetsplatser AB, är en mästare på att få arbetsmiljö att kännas roligt och intressant.

MSG_logos_webb

Med flexibla tjänster och produkter Skyddar, Säkrar och Förebygger vi i hus, hem och verksamhet.

JSC_Logo_Svart

JSC är en IT-partner i Småland med stort fokus på våra grundvärderingar – kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma med rätt it-stöd.

T_Emballage_tryck_farg[1]

Täcker ditt behov av emballage och förpackningsmaterial.

Lindhe

Linde Material Handling erbjuder marknadens bredaste program av egentillverkade truckar.

DB-SCHENKER_4c_MLR

Idag är DB Schenker en global koncern under stark tillväxt, en av världens största leverantörer av integrerade logistiktjänster. Vi driver och formar framtidens transportnätverk med såväl landtransporter som flygtransporter, sjötransporter och lagringskoncept. Det innebär transporter för hela värdekedjan samtidigt som våra kunder kan förvänta sig innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar från samma källa.

Automationsplast_logos_webb51

Söker ni en leverantör som kan göra mer än att formspruta er plastdetalj? Det kanske skall gjutas in ett metallbläck, mutter, skruv m.m? Eller detaljen kanske skall monteras med något annat? vi på Automationsplast gillar utmaningar och hjälper er att lösa era problem!

Holmquistfoto

Fredrik är 5:e generationen av Holmquistfoto!